Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Blog - peknereality.eu

Vyhľadávanie
Kategórie
Späť na blog

Na Úvod...

     Rok 2011 sa pomaly chýlil ku koncu a ja som poobede sedela doma, a pri šálke teplého čaju rozmýšľala. Mala som za sebou ťažký deň, a potrebovala som si utriediť myšlienky. Asi hodinu po mne prišiel domov aj môj muž a videl, že nie som vo svojej koži. Sadol si ku mne a spýtal sa ma, čo sa deje.

     Po našom rozhovore, a rozanalyzovaní všetkých pre aj proti, som dospela k rozhodnutiu. „Otvorím si vlastnú realitnú kanceláriu“. Veď skúsenosti aj prax mám, poznám veľa ľudí a môžem byť sebe samej paňou a čas si zatrieďovať podľa seba.

     Bola som plná entuziazmu, vedela som, že to nebude ľahké, ale prečo nie. Veď človek sa učí a vzdeláva celý svoj život, a bez toho, aby pracoval sám na sebe sa nikam neposunie.

     A tak 7. februára 2012  som otvorila svoju vysnívanú realitnú kanceláriu: Pekné reality.

     Moja prvá kancelária bola na poschodí (zhodou okolností, na tom istom mieste, kde sa nachádzame aj teraz). Všetky obchody, kúpy, predaje, prenájmy som si riadila, a vybavovala sama. Spolupracovala som s právnikom i ekonómom, ale po čase bolo treba rozšíriť náš tím, a tak postupne začali so mnou spolupracovať aj iní realitní makléri.

    Zo začiatku sme inzeráty vyhľadávali sami, nebolo to také rýchle ako v dnešnom on-line svete. Študovali sme inzertné noviny, vývesné tabule, oslovovali predávajúcich a kontaktovali ich s kupujúcimi. Všetko bolo hlavne o osobnom kontakte a množstve mravenčej práce.

    Čas plynul a my sme sa presťahovali do kancelárie na prízemí, aby sa ku nám dostali bez problémov aj starší, či imobilní klienti. V tom čase som prijala aj svoju prvú asistentku, nakoľko práce bolo stále viac a ako viete, práca realitného makléra je hlavne o kontaktoch s ľuďmi, obhliadkach a cestovaní.

    Modernizovali sme spôsob práce. Vytvorili svoju internetovú stránku www.peknereality.eu , na ktorej si naše nehnuteľnosti môžete vyhľadať, pozrieť, zistiť viac podrobností. Áno, začali sme pôsobiť aj na sociálnych sieťach Facebooku (Meta), Instagrame, či Youtube. V súčasnej dobe, dobe pandémie COVID, je to pri množstve rôznych opatrní a zákazov,  mnohokrát neoceniteľná pomoc.

     Inzerciu všetkým našim klientom poskytujeme Zadarmo, či už priamo na stránke, ale aj na iných realitných stránkach a fórach, s ktorými spolupracujeme. 

     Dvakrát som spolupracovala aj s reláciou televízie JOJ – Nové bývanie. V roku 2015 komplet ponuku vo vysielaní tvorili nami ponúkané nehnuteľnosti. V roku 2020 som si naše stretnutie pred kamerami zopakovala znova. 

     Okrem kúpy a predaja sa venujeme aj prenájmu prevádzkových a obchodných priestorov, pomáhame i zahraničným klientom, ktorí vlastnia nehnuteľnosti na Slovensku so spravovaním prenájmu a s tým spojenými službami.

     Áno, sme tu pre Vás všetkých už 10 rokov, za ktoré sme nazbierali mnoho nových skúseností, praktických zručností. Práca realitného makléra nie je len o sprostredkovaní kúpy, či predaja, musíme ovládať aj mnoho iných zručností, byť psychológom, mediátorom,.. .

     Som veľmi rada, že za 10 rokov pôsobenia na trhu, máme v našom meste Zvolen, a celom banskobystrickom kraji svoje miesto a vybudované meno. Naše portfólio služieb je naozaj široké, nebudem ho  celé menovať, môžete si ho priezrieť TU .

     Rada by som sa pri tejto príležitosti poďakovala:

  • svojej rodine, že pri mne stoja a podporujú ma, aby som mohla robiť prácu, ktorá ma baví a napĺňa,
  • svojim spolupracovníkom, obchodným partnerom,  tým bývalým i súčasným, že máme rovnaké ciele a vieme pracovať ako tím,
  • a hlavne všetkým našim klientom, bez ktorých by sme nemohli existovať.

     Stále na sebe pracujeme a dopĺňame naše portfólio služieb.

     Máme pre Vás pripravené aj Novinky, ktoré Vám predstavíme už čoskoro na našich stránkach, ak sa chcete dozvedieť viac, nezabudnite nás sledovať...

                                                                                                                                

                                                                                                                      RNDr. Beáta Belková

CEO Pekné reality s. r. o. a Pekné reality+, s. r. o.